"Sen ne terbiyesiz bir adamsın"

"Sen ne terbiyesiz bir adamsın"

Politika Haberleri

Olimpiyatta Türk gazetecilerin olduğu alana yönelen Başbakan Erdoğan, İngiliz görevlilerce engellenince sert tepki gösterdi. İngiliz görevliye önce sert bir bakış atan Erdoğan, kendini daha fazla tutamayarak, "Sen ne terbiyesiz bir adamsın" diye fırça attı.

Basketbol Milli Takımımız'ın Angola'yı 72-50 yenmesiyle büyük bir mutluluk yaşayan Başbakan'ın İngiliz güvenlik görevlilerinin tutumu yüzünden keyfi kaçtı.
Eşi Emine Hanım'la birlikte soyunma odasına inip sporcularımızı tebrik eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, medya mensuplarının da yanına gitmek istedi. Bu sırada İngilizler, protokol kurallarını çiğneyip, büyük bir terbiyesizlik yaptı. Organizasyon komitesinin görevlileri, Başbakan Erdoğan'ın VIP alanından çıkmasına izin vermek istemedi. Başbakanlık görevlileri ve korumalarıyla yaşanan tartışma, Başbakan'ı da kızdırdı.

SEN NE TERBİYESİZ BİR ADAMSIN
Kendisine engel olmak isteyen görevliye önce sert bir bakış atan Erdoğan, kendini daha fazla tutamayarak,"Sen ne terbiyesiz bir adamsın'"diye fırça attı. Akşam yazarı Deniz Gökçe'nin, 'Sayın Başbakanım, biz gelemiyoruz; siz buraya gelebilir misiniz?' çağrısına, "Baksana beni de bırakmıyorlar" diyen Başbakan Erdoğan, Türk yetkililerinin girişimleri sonucu medyanın yanına gelebildi.

MAKAM ARACI İRLANDA'DAN
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için İrlanda'dan araç getirtildi. Londra Büyükelçisi'nin aracının arızalı olması üzerine İrlanda Büyükelçisi'nin makam aracı İngiltere'ye getirtildi. Başbakan Erdoğan da bu aracı kullanarak, Londra'da ikili temaslarda bulundu.

SURİYE İÇİN ERKEN DÖNDÜ
Kadın voleybol takımımızın maçını izlemeyi çok istediğini ifade eden Başbakan Erdoğan, ancak Suriye ile ilgili çok çeşitli haberlerin geldiğini ve bu nedenle Türkiye'ye erken dönmek zorunda kaldığını söyledi. Erdoğan, Sultanlar'ın Brezilya maçını izleme fırsatı bulamadı. (Akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...