Zengin züppe!

Zengin züppe!

DÜNYA Haberleri

"Rusya'nın Zuckerberg'i"nden büyük küstahlık. Paraları uçak yapıp aşağıya attı, insanların kapışmasıyla alay etti...

Rusya'nın en popüler sosyal paylaşım sitesi VKontakte'yi kuran ve Facebook'un kurucusu Mark Zuckenberg'den dolayı "Rusya'nın Zuckerberg'i" olarak adlandırılan Pavel Durov, büyük bir küstahlığa imza attı. 27 yaşındaki Durov, iş yerinin penceresinden paraları kağıt uçaklar yaparak aşağıya atıp insanların kapışmasını keyifle seyrederken görüldü.

Durov, 5.000 rublelik (yaklaşık 300 TL) banknotları uçak yapıp St. Petersburg'daki iş yerinin penceresinden aşağıya atarken aşağıda da büyük bir kalabalık, paraları kapıştı. Para kapma yarışı bir süre sonra çığırından çıktı ve insanlar arasında kavgalar, çarpışmalar meydana geldi.


#

#


Bir görgü şahidi, "İnsanlar köpekler gibi paraların başına üşüştüler. Birbirlerinin burunlarını kırdılar. Maymunlar gibi trafik direklerine tırmanarak paraları kapmaya çalıştılar" diye konuştu.

Durov'un toplam 4.000 TL değerinde parayı aşağıya attığı ifade edildi.

Durov da daha sonra Twitter hesabında, "Bir süre sonra olaya son vermek zorunda kaldık. İnsanlar hayvana dönüşmeye başlamıştı" dedi. Durov, ileride de bu tür "etkinliklere" devam edeceğini ifade etti.

Durov'a internette büyük tepki yağdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...