HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

AK Parti'de "yolsuzluk" ihraçları

AK Parti'de "yolsuzluk" ihraçları

Politika Haberleri

Giresun Doğankent Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı, Konya Doğanhisar Belediye Başkanı Salim Öztoklu ve Bursa Karacabey Belediye Başkanı Ergun Koç, AK Parti'den ihraç edildi.

AK Parti'den 3 belediye başkanı ve 3 meclis üyesine ihraç kararı çıktı. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Giresun Doğankent Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı, Konya Doğanhisar Belediye Başkanı Salim Öztoklu ve Bursa Karacabey Belediye Başkanı Ergun Koç hakkında yapılan inceleme ve soruşturma sonrasında, üç ismin de parti program ve tüzüğünde belirtilen ilkelere uymadığı ve görev sırasında yapmış oldukları hukuka aykırı işlem ve eylemlerden dolayı tüzüğün 117/1 maddesi gereğince partiden kesin olarak ihraç edildiğini açıkladı. Üç isim hakkında yolsuzluk iddiaları başta olmak üzere çeşitli usulsüzlük iddialarıyla disiplin soruşturması başlatılmıştı. Parti, Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyeleri Müslüm Caymaz, Recep Bozkurt ve Zeynel Tokdemir'in de ihraç kararını onayladı. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...