Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ölümden zulümden kaçışlar sürüyor

Ölümden zulümden kaçışlar sürüyor

DÜNYA Haberleri

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'ın ordusunun zulmünden kaçan Suriyelilerin, illegal yollarla Türkiye'ye gelişleri sürüyor.



##tgvideo##
Suriye Hava Kuvvetleri'nin Halep'in Azez ilçesi ile Elrıfat ilçesine hava saldırı düzenlemesinden sonra Suriye'den kaçışlar hızlandı. Suriyelilerin, bir kısmı mayınlı alandan Kilis'in Öncüpınar 4'üncü Hudut Bölük Komutanlığı sorumluluk alanından Kilis'e gelerek, sığınma talebinde bulunuyor. Burada işlemleri yapılan Suriyeliler, çevre illere gönderiliyor. Bunların yanında illegal yollarla mayınlı alanı kullanarak Kilis'e gelen Suriyeliler ise sınır Kilis'e geliyor. Yakınları tarafından sınır hattından alınan Suriyeliler, akrabalarının yanına gidiyor. Bazı Suriyeliler ise günü birlik Kilis'e gelerek aldıkları temel ihtiyaç malzemelerini ülkelerine götürüyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...