Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burak Yılmaz, Galatasaray'da

Burak Yılmaz, Galatasaray'da

FUTBOL Haberleri

Transfer atağına kalkan Galatasaray, Hamit Altıntop'un ardından ikinci bombayı patlattı. Son şampiyon, Sadri Şener'in "Lokomotiv Moskova'ya sattım" dediği Trabzonspor'un gol kralı futbolcusu Burak Yılmaz'ı renklerine bağladı.

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, Trabzonspor'un başarılı golcüsü Burak Yılmaz'ı 5 milyon euro karşılığında renklerine bağladı. nbsp;Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transferi en çok konuşulan Burak Yılmaz'ı Lokomotif Moskova'ya sattığını söylemişti. Şener, "Galatasaray daha iyi para veriyordu ama işi fazla oyaladı. Bu işin fazla uzamasını istemedim" demişti.

YILIN TRANSFERİNİN PERDE ARKASI
Geçen sezon Trabzonspor'da attığı 33 golle Süper Lig'in gol kralı olan Burak Yılmaz, Rus takımı Lokomotiv Moskova ile anlaşamadı. Toplam 12.5 milyon euroluk serveti kariyeri için tepen golcü futbolcunun, aklının G.Saray'da olduğu, Lokomotiv'in tesislerini beğenmediği ve şehre ısınamadığı için imza atmaktan vazgeçtiği öğrenildi. Bu kararını twitterdan takipçileri ile paylaşan Burak, "Bugüne kadar Trabzonspor'un istekleri doğrultusunda davranmaya çalıştım. Çeşitli sebeplerden dolayı resmi teklif yapan kulüplerle anlaşılmadı. Kamplar başladı, çok yakında maçlar da başlayacak. Artık kendi geleceğimi düşünmek ve kararımı vermek durumundayım" dedi.

ALBAYRAK HAREKETE GEÇTİ
Burak'ın Moskova'dan imza atmadan dönmesi üzerine harekete geçen G.Saray yönetimi, dün sabah Süper Lig'in gol kralını sarı-kırmızılı takıma kazandırmak için yönetici Abdurrahim Albayrak'ı görevlendirdi. Apar topar Avusturya kampından ayrılan Abdurrahim Albayrak, akşam saatlerinde Burak'ın menajeri Ali Egesel ile bir araya geldi. Albayrak'ın, G.Saray'a gelmeyi kabul eden Burak'a 2.4 milyon euro teklif ettiği ileri sürülürken, Trabzonspor'a da genç oyuncular İsmail Berk Ünsal ve Mertan Caner Öztürk'le birlikte 5.5 milyon euro teklif verdiği öğrenildi. Trabzonspor'un da onay vermesi halinde transferin resmiyet kazanacağı ifade edildi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...