Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Efsane başkan Süleyman Seba, hastaneye kaldırıldı

/ Kaynak: AA
Efsane başkan Süleyman Seba, hastaneye kaldırıldı

FUTBOL Haberleri  / AA

Beşiktaş Kulübü'nün efsane başkanı Süleyman Seba'dan haber alınamaması üzerine evinin kapısı kırılarak içeri girildi. Yerde düşmüş şekilde bulunan Seba, Fulya Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumu iyi oyan Seba'nın geceyi müşahede altında geçireceği açıklandı.

Beşiktaş Kulübü'nün efsane başkanı Süleyman Seba, hastaneye kaldırıldı. nbsp;
nbsp; Siyah-beyazlı kulübün onursal başkanı Seba'dan haber alınamaması sonrası evinin kapısı kırılarak içeri girildiği ve yerde düşmüş şekilde bulunan Süleyman Seba'nın Fulya Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi. nbsp;
nbsp; Konuyla ilgili bilgi veren Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, kulübün onursal başkanının bugün Beşiktaş Karadeniz Ereğli Derneği üyeleriyle yemek yemesinin planlandığını belirterek, "Ancak kendisinden haber alınamayınca evinin kapısı kırılarak içeri giriliyor. Başkanımızı düşmüş vaziyette bulmuşlar. Hemen bir ambulans gönderdik. Ben de şu anda hastanedeyim" dedi.

GECEYİ HASTANEDE GEÇİRECEK
Bu arada, nbsp;Seba'yı ziyaret eden Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, onursal başkanlarının durumunun iyi olduğunu söyledi. nbsp;Orman, Seba'nın evinde düştüğünü belirterek, "Hastanede kontrol altında kalacak. Bir kırığı veya ateşi yok. Tansiyonu düşmüş. Endişelenecek bir durum yok" dedi. nbsp;Süleyman Seba ile ziyaret sırasında konuştuklarını ve eski başkanlarının kendilerine kızdığını anlatan Fikret Orman, "Bilinci yerinde. Espri yaptık ve güldük. Hatta kızdı bize. Süleyman ağabey kızdıysa iyi demektir. Bize 'Niye geliyorsunuz, evden niye çıktınız? Ben iyiyim' ifadelerini kullandı" diye konuştu. nbsp;

FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...