Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İhlas Koleji öğretmeni Anadolu yollarında

İhlas Koleji öğretmeni Anadolu yollarında

YAŞAM Haberleri

Çeşitli illerde okuyucuları ile buluşan Bestami Yazgan, hem Anadolu'ya, hem de çocuk kalbine yaptığı yolculuğa yeni kitabında yer verecek.

Çocuk edebiyatının usta kalemlerinden İhlas Koleji edebiyat öğretmeni Bestami Yazgan, Anadolu'nun çeşitli kentlerinde yaptığı ziyaretlere devam ediyor. Edirne'den başlayan yolculuğuna nbsp;Karaman ve Erzurum ile devam eden Yazgan'ın Aralık ayı programı da belli oldu. Usta yazar 5-8 Aralık tarihleri arasında sırasıyla Karaman, Konya, Niğde ve Kahramanmaraş'ta sevenleriyle buluşacak. Bestami Yazgan, 5 Aralık Perşembe günü Karaman'da olacak. Cuma günü ise Konya'ya geçecek olan Yazgan, bu şehirde düzenlenecek olan Kitap Fuarı'na katılarak kitaplarını imzalayacak. nbsp;ADINA PROGRAM DÜZENLENİYOR
Dört günlük yolculuğunda 7 Aralık Cumartesi günü Niğde'de de bir programa katılacak olan Yazgan, turun son gününde Kahramanmaraş'a giderek burada kendisi adına düzenlenecek olan "Bestami Yazgan'la Bizim Bahçe Buluşmaları" isimli programda bulunacak. Yazgan katılacağı programlarda dinleyicilerine çocuk kalbine doğru yapmış olduğu yolculuğunun satırbaşlarını anlatacak. Anadolu turu hakkında konuşan Yazgan, 2013 yılı içinde çeşitli illere giderek okumaya yönelik çalışmalara katıldığını belirtti. Değişik şehirlerde okuyucularıyla buluşmaktan dolayı mutlu olduğunu da söyleyen Yazgan, bu buluşmalar ile yeni yazacağı kitaplar hakkında önemli ipuçları yakaladığını ifade etti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...