Eski nişanlısını tüfekle öldürüp kendini vurdu

/ Kaynak: AA
 Eski nişanlısını tüfekle öldürüp kendini vurdu

YAŞAM Haberleri  / AA

Çorum'da bir süre önce ayrıldığı nişanlısının evini basan kişi, pompalı tüfekle nişanlısını öldürdükten sonra intihar etti

Çorum'da bir süre önce ayrıldığı nişanlısının evini basan kişi, pompalı tüfekle nişanlısını öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.Edinilen bilgiye göre, 155 Polis İmdat hattına gelen ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ilıca Caddesi'ndeki bir binanın 4. katındaki evde biri kadın iki kişiyi av tüfeğiyle vurulmuş halde buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin kontrollerinde her iki kişinin de öldüğü belirlendi. Yapılan incelemede, cesetlerin Hanife Aktaş ile Mustafa Sefa Özdaş'a (25) ait olduğu belirlendi. Hanife Aktaş'ın annesinin ifadeleri doğrultusunda, Mustafa Sefa Özdaş'ın bir süre önce ayrıldığı nişanlısı Hanife Aktaş'ın evine gittiği, pompalı tüfekle ateş ederek kırdığı kapıdan içeri girdiği belirlendi. Şüphelinin, silah sesleri üzerine balkona kaçan Hanife Aktaş'a ateş ettiği, aynı silahla kendini vurduğu tespit edildi. Cumhuriyet savcısının olay yeri incelemesi sonrasında cesetlerin otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildiği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...