Gaziantep'te şüpheli ölüm

/ Kaynak: AA
Gaziantep'te şüpheli ölüm

YAŞAM Haberleri  / AA

İslahiye ilçesinde, 17 gün önce boğazı kesilmiş ve kafası sert bir cisimle dardebilmiş halde ölü bulunan Halil Alkuş'un cinayetinde 2 kişi tutuklandı

İslahiye ilçesinde, 17 gün önce boğazı kesilmiş ve kafası sert bir cisimle dardebilmiş halde ölü bulunan Halil Alkuş'un cinayetine ilişkin gözaltına alınan 6 kişiden 2'si tutuklandı. Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ve İslahiye Jandarma Bölük Komutanlığı'nca kurulan ekip, olay yerinde bulunan cep telefonundan yola çıkarak yaptıkları teknik ve fiziki çalışmanın ardından Kilis'te bazı adreslere operasyon düzenledi. Ekipler, cinayetle ilgisi olduğu iddiasıyla Alkuş'un eşi G.A, baldızı F.B. K.V. ile E.H, H.K. ve O.S'yi gözaltına aldı. İslahiye Jandarma Bölük Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından, zırhlı araçlar eşliğinde minibüsle adliye getirilen 6 kişiden Halil K, "Tasarlayarak, canavarca hisle adam öldürmek", Alkuş'un eşi G. A. ise "Tasarlayarak, canavarca hisle adam öldürmeye azmettirmek" suçundan tutuklandı. Diğer zanlılar ise cumhuriyet savcılığı tarafından serbest bırakıldı. H.K, ve G.A'nın adliye çıkışında sessizliklerini koruduğu görüldü. H. K. ile 6 yıldır gizli aşk yaşadığı ileri sürülen G.A, Gaziantep E Tipi Cezaevi'ne, H.K, ise İslahiye Cezaevi'ne gönderildi. 25 Kasım'da İslahiye'deki Tahtaköprü Barajı'na yakın bölgede Halil Alkuş boğazı kesilmiş, yüzünde kesik izleri olan ve kafası sert bir cisimle darbedilmiş halde ölü bulunmuştu.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...