Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2013'ün en iyi 8 manşeti

2013'ün en iyi 8 manşeti

YAŞAM Haberleri

Gazeteciler, iletişimciler, reklamcılar ve çizerlerden oluşan jüri 6 bin 205 manşet arasından 'en iyiler'i seçti. Ortaya çıkanlar 2013'ün özeti niteliğinde

Ünlü pazarlama iletişimi dergisi MediaCat; 2013'ün en iyi manşetlerini belirledi. 17 gazetenin 6 bin 205 manşeti, bin civarında dergi kapağı jürinin değerlendirilmesine sunuldu. Posta gazetesinin Gezi olaylarının başladığı gün çıktığı 29 Mayıs tarihli "Nefes alamıyoruz" manşeti birinci seçildi. En çok beğenilen 10 manşetin 9'u farklı gazeteden çıktı. Aksiyon'un 18 Şubat'ta çıkan "Kara Bahtlı şehir Zonguldak" başlıklı kapağı ile Penguen'in 13 Haziran tarihli kapağı dergi kategorisinin en iyileri oldu. Manşetler "sözlü ifade gücü ve çarpıklığı", "merak uyandırması", "espri ve incelik barındırması", "genel görsel ve grafik estetik", "gündemi yansıtma gücü", "nefret söylemi içermemesi" gibi kriterlere göre değerlendirildi.
MediaCat'ın jürisi ise şu isimlerden oluştu: Opet Kurumsal İletişim Müdürü Ayşenur Aydın, Tribeca Ajans Başkanı ve İDA Yönetim Kurulu Başkanı Cem İlhan, Sunucu ve Oyuncu Defne Samyeli, Gazeteci Derya Sazak, Fotoğrafçı Dilan Bozyel, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Erkan Saka, Vietnam Kurucu Ortağı Gürkan Günaydın, Doğan Burda İcra Kurulu Başkanı Mehmet Y. Yılmaz, Ogilvy amp; Mather Yaratıcı Grup Başkanı Nezih İçöz, Genel Yayın Yönetmenimiz Nuh Albayrak, Habertürk Yazarı Serdar Turgut, Penguen Çizeri Karikatürist Serkan Altuniğne ve MediaCat nbsp;Genel Yayın Yönetmeni Pelin Özkan.

nbsp;2013'ün en iyi 8 manşeti
nbsp;2013'ün en iyi 8 manşeti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...