Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İkiye ayrılan otomobilden sağ çıktılar!

/ Kaynak: İHA
İkiye ayrılan otomobilden sağ çıktılar!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tekirdağ Malkara ilçesinde, hafifi ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu otomobil ikiye ayrıldı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza Tekirdağ'ın Malkara ilçesi Şarköy yolu Ballı köy yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şarköy istikametinden Malkara istikametine seyir halinde olan Orhan Keleş (41) idaresindeki 59 ZY 428 plakalı hafif ticari araç ile karşı yönden seyir halinde olan Selim Altıntaş( 25) idaresindeki 34 EF 8869 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile otomobil ikiye ayrıldı. Kazada Hafif ticari araç sürücüsü Orhan Keleş aynı araç içerisinde bulunan Sadiye Keleş (50) ile otomobil sürücüsü Selim Altıntaş ve otomobil içerisinde bulunan Berkan Çubuk (22) yaralandı. Yolda seyir halinde olan diğer sürücülerin olayı görmelerinin ardından polis ve 112 sağlık ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen polis ekiplerince çevrede güvenlik önlemleri alınırken 112 sağlık ekiplerince yaralılar Malkara Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Kaza sonrasında hurdaya dönen araçlar kurtarıcı ile otoparka çekilirken polis ekiplerince olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...