Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Öğrencilerin şakası kanlı bitti!

/ Kaynak: İHA
Öğrencilerin şakası kanlı bitti!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Aksaray'da okulda bıçakla aralarında şakalaşan 2 öğrencinin şakası kanlı bitti. Bir öğrenci karnından bıçakla yaralandı.

Olay, Fatih Mahallesi'nde bulunan Endüstri Meslek Lisesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Endüstri Meslek Lisesi 10. sınıf öğrencileri Y.Y. (17) ile S.A. (17) aralarında bıçakla şakalaşmaya başladı. Bir süre sonra şakanın dozu kaçınca S.A'nın elindeki bıçak Y.Y'nin karnına saplandı.

Olay sonrası Y.Y. karnından aldığı bıçak darbesi ile yaralanırken, okul öğretmenleri durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri yaralı öğrenciye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan öğrencinin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, S.A. okulda gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...