O baba'nın cezası belli oldu! Ağırlaştırılmış müebbet...

/ Kaynak: DHA
O baba'nın cezası belli oldu! Ağırlaştırılmış müebbet...

YAŞAM Haberleri  / DHA

Zonguldak'ta, eşinin başka birisiyle ilişkisini gizlediği gerekçesiyle 16 yaşındaki kızını tabanca ile öldüren babaya ağırlaştırılmış müebbet hapis istedi.

Zonguldak'ta, eşinin başka birisiyle ilişkisini gizlediği gerekçesiyle 16 yaşındaki kızını tabanca ile öldüren 53 yaşındaki Ayhan Ercan için savcı mütalaasında ağırlaştırılmış müebbet hapis istedi.Geçen yıl 11 Eylül'de meydana gelen olayda 2 çocuk babası muhasebeci Ayhan Ercan, bir süredir ayrı yaşadığı eşinin başka bir kişiyle ilişkisi olduğunu ve bunu kendisinden gizlediğini düşündüğü kızı Funda Ercan'ı ruhsatsız tabancasıyla ateş ederek öldürdü. Olayın ardından tutuklanan Ayhan Ercan hakkında Zonguldak 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTENDİ

Bugün görülen 5'inci duruşmada tutuklu sanık Ayhan Ercan, eşi ve avukatlar hazır bulundu. Bilirkişi raporu doğrultusunda mütalaasını sunan Cumhuriyet Savcısı, tabancanın kazayla değil, hedef alınarak doğrudan ateşlendiğini, kurcaladığı sırada ateş alan silahtan çıkan merminin sekerek kızına isabet ettiği yönündeki sanık savunmasının gerçekle bağdaşmadığı görüşünü belirtti. Olayın haksız tahrik altında işlendiğine dair bir olgudan da söz edilemeyeceğini ifade eden savcı, sanığın ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasıyla cezalandırılmasını talep etti.Sanık avukatının mütalaaya karşı savunma yapmak için süre istemesi üzerine duruşma ertelendi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...