Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şahin, patlamada yaralanan işçileri ziyaret etti

/ Kaynak: İHA
Şahin, patlamada yaralanan işçileri ziyaret etti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, stadyum inşaatındaki patlamada yaralananları hastanede ziyaret etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Beykent Mahallesi'nde yapımı devam eden stadyum inşaatının şantiyesinde meydana gelen patlamanın ardından olay yerinde incelemelerde bulunarak, yaralanan işçileri kaldırıldıkları hastanelerde ziyaret etti.

Gaziantep'te, yapımı süren stadyum inşaatındaki şantiyenin kalorifer kazanında bugün saat 18.30 civarında meydana gelen patlamada, işçilerin kaldığı prefabrik bina çökmüş, enkaz altında kalan 1'i ağır 6 işçi yaralanmıştı. Patlamanın hemen ardından olay yerine giden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin burada incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Başkan Şahin daha sonra yaralıları kaldırıldıkları hastanelerde ziyaret etti. Şehitkamil Hastanesi ve Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıları ziyaret eden Başkan Şahin, yaralılarla görüşerek geçmiş olsun temennilerinde bulundu. Şahin, durumu ağır olan yaralı işçi hakkında da yetkililerden bilgi aldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...