Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehit astsubaya veda

/ Kaynak: İHA
Şehit astsubaya veda

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şehit olan Jandarma Astsubay Ömer Yanar, Bursa'daki otopsi işlemlerinin ardından Biga'ya gönderildi.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, sabıkalı bir şahsın saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Ömer Yanar, Bursa'daki otopsi işlemlerinin ardından Biga'ya gönderildi. Son kez ilçedeki evine getirilen astsubay için vatandaşlar gözyaşı döktü.

Jandarma Astsubay Ömer Yanar'ın cenazesi, Bursa'daki otopsi işleminin ardından Biga ilçesine getirildi. Şehit Astsubay Yanar'ın Şirintepe Mahallesi Siteler Konutları'ndaki evinde mevlit okutuldu. Çok sayıda vatandaş da mevlide katılırken, ilçe halkının evlerine Türk bayrakları astıkları görüldü. Şehit astsubayın cenazesi, yakınları ve vatandaşların gözyaşları arasında Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Astsubay Yanar'ın cenazesi, yarın memleketi Hatay'a gönderilecek.

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Sarnıç köyünde, Cuma akşam saatlerinde aile içi şiddet ihbarına giden jandarma ekiplerinden Astsubay İlhan Yıldız, eşine şiddet uyguladığı öne sürülen Yakup A. tarafından şehit edilmişti. Olayın ardından kaçan Yakup A., gece saat 03.00 sıralarında, köyde arama yapan jandarma timinden Astsubay Ömer Yanar'ı da silahla vurarak şehit etmişti. Zanlı, özel harekat timleriyle girdiği silahlı çatışmada ölü ele geçirilmişti.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...