Konya'da feci kaza, ölü ve yaralılar var

/ Kaynak: DHA
Konya'da feci kaza, ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / DHA

Konya'nın Akşehir İlçesi'nde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, araç içinde sıkışan 90 yaşındaki Hasip Türkön öldü, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında Konya- Afyonkarahisar karayolu Değirmenköy Mahallesi yakınlarında meydana geldi. 65 yaşındaki Havva Özen Türkön yönetimindeki otomobil, iddiaya göre kontrolden çıkıp karşı şeride geçerek 55 yaşındaki Mustafa Özçelik'in kullandığı otomobille çarpıştı. Türkön yönetimindeki otomobil, çarpışmanın şiddetiyle şarampole yuvarlandı. Kazada araç içinde sıkışan sürücü Türkön'ün babası Hasip Türkön, yaşamını yitirdi. Havva Özen Türkön ve diğer otomobilin sürücüsü Mustafa Özçelik ve eşi 52 yaşındaki Münevver Özçelik yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Akşehir Devlet Hastanesi'ne, ölen Hasip Türkön'ün cesedi de aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...