Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eşini kuaförde öldürdü

/ Kaynak: DHA
Eşini kuaförde öldürdü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bir şey söyleyecek gibi kulağına eğilip tabancayla öldürdü...

Hatay'ın Arsuz İlçesi'nde seyyar satıcı, 53 yaşındaki Mehmet Kirmit, oğlunun nişan töreni için hazırlanan eşi 41 yaşındaki Nahiye Kirmit'i kuaförde tabancayla öldürdü.

Olay, dün akşam saatlerinde Arsuz İlçesi'nin Gözcüler Mahallesi'nde meydana geldi. Nahiye Kirmit, oğlu Hamza Kirmit'in nişanına hazırlık için kuaföre gitti. Burada saçını yaptıran Nahiye Kirmit'in yanına gelen Mehmet Kirmit, bir şey söyleyecekmiş gibi kulağına eğildikten sonra çektiği tabancasıyla eşinin başına ateş ederek kaçtı. İhbar üzerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilirken, Nahiye Kirmit'in öldüğü belirlendi. Seyyar satıcılık yapan Mehmet Kirmit ile Nahiye Kirmit arasında bir süredir şiddetli geçimsizlik görüldüğü belirtildi. Soruşturma başlatılırken, kaçan Mehmet Kirmit daha sonra jandarmaya giderek teslim oldu.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...