Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sokak ortasında eski eşini boğazını kesti

/ Kaynak: DHA
Sokak ortasında eski eşini boğazını kesti

YAŞAM Haberleri  / DHA

İzmit'te pizzacıda kurye olarak çalışan Ömer Akdoğan, boşandığı eşi 40 Yaşındaki Sevginaz Tığlı'yı sokak ortasında boğazını kesti.

Tüyler ürperten cinayet, dün akşam saat 20.00 sıralarında kentin en işlek caddelerinden İnönü Caddesi'nde Acısu sapağında meydana geldi.

Bir pizzacıda motosikletli kurye olarak çalışan Ömer Akdoğan, boşandığı eşi Sevginaz Tığlı'nin oturduğu evin yakınındaki bir pastaneye giderek, burada beklemeye başladı.

Akdoğan, bir süre sonra evine gitmek üzere pastanenin önünden geçen eşini förünce, dışarı çıkarak takip etmeye başladı. Ardından eski eşinin yolunu kesen Ömer Akdoğan, çevredekilerin dehşet dolu bakışları arasında Sevginaz Tığlı'nın boğazını bıçakla keserek olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Olay yerine yakındaki durakta vahşete tanık olanlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kanlar içerisinde yerde yatan Tığlı, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, cinayetten kısa süre sonra polis merkezine giden zanlı Ömer Akdoğan teslim oldu. Eşinden ayrıldığı belirtilen Akdoğan, sorgulamaya alındı.

6 AY ÖNCE EVLENİP, 2 AY ÖNCE BOŞANMIŞLAR
İzmit'te tüyler ürperten cinayetle ilgili ilginç ayrıntılar ortaya çıktı.

Sevginaz Tığlı ile 52 yaşındaki Ömer Akdoğan'ın 6 ay önce ikinci evliliklerini yaptıkları, ancak şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 ay önce de boşandıkları anlaşıldı. Ömer Akdoğan'ın 5, Sevginaz Tığlı'nın ise 2 çocuğu olduğu belirlendi.

Cinayeti duyunca karakola giden Ömer Akdoğan'ın oğlu K.A.'nın burada verdiği ifadede, aralarında şiddetli geçimsizlik olduğunu ve anlaşamadıklarını, boşandıktan sonra da Sevginaz Tığlı'nın birçok erkekle gezdiğini ve babasını sık sık telefonla arayarak taciz ettiğini öne sürdü.

Sevginaz'ın yetişkin iki çocuğunun da anneleriyle görüşmediğini ileri süren K.A. bugün pizza dağıtmaya çıkan babasının, Sevginaz Tığlı'nın telefonla arayıp taciz etmesi üzerine cinnet geçirdiği söyledi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...