Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

O mühendis kurtarılamadı!

O mühendis kurtarılamadı!

YAŞAM Haberleri

İzmir'de üzerine benzin dökerek kendini ateşe veren ziraat mühendisi Şahika Çelen kurtarılamadı.

İzmir'in Gaziemir ilçesi Sevgi Mahallesi Nevvar Salih İşgören Caddesi'ndeki Güneş Sitesi bahçesinde geçen salı günü saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Seracı eşinden bir süreden bu yana ayrı yaşayan ziraat mühendisi Şahika Çelen, anne ve emekli asker olan babası ila birlikte kaldığı Palmiye Sitesi'ndeki evden çıktı. Bir bidon içine benzin dolduran Çelen, evinin yakınlarındaki Güneş Sitesi karşısındaki bir ağacının gölgesinde bir süre oturdu. Çelen daha sonra benzini üzerine döküp sitenin bahçesine gitti ve kendini ateşe verdi. Acı içindeki Çelen'in çığlıklarını duyan site görevlisi 43 yaşındaki Cengiz Çelik bahçe hortumuyla su tutarak alev topuna dönen Çelen'nin üzerindeki alevleri söndürdü. Çelik'in haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, Şahika Çelen'i ambulansla İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.
O mühendis kurtarılamadı!

KURTARILAMADI
Ailesinden ilgi göremediği için bunalıma girip kendini yaktığı öne sürülen Şahika Çelen, kaldırıldığı hastanede dün öğle saatlerinde kurtarılamadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...