Deniz Seki'ye kötü haber!

Deniz Seki'ye kötü haber!

YAŞAM Haberleri

Deniz Seki'nin sağlık durumuyla ilgili raporda, cezaevi şartlarında kalmasının sağlığı yönünden engel bir durum teşkil etmediği belirtildi.

"Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan aldığı 6 yıl 3 ay hapis cezası sebebiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan şarkıcı Deniz Seki'nin infazının ertelenmesi için aldığı rapor Adli Tıp Kurumu'nda incelendi. İnceleme raporunda Seki'nin "cezaevi şartlarında kalmasının sağlığı yönünden engel bir durum teşkil etmediği'' belirtilirken, ceza erteleme talebi de reddedildi. Deniz Seki bu rapor doğrultusunda 5275 Sayılı Kanun'un 16. maddesinde yer alan "Hapis cezasının infazının hastalık nedeniyle ertelenmesi" hükmü kapsamında infazının ertelenmesini talep etmesine rağmen 3 yıl 6.5 ay cezaevinde yatacak. Seki, cezaevinde geçireceği sürenin son 1 yılını da denetimli serbestlik kapsamında dışarıda geçirebilecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...