Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Riviera Trabzon'a sığmadı!

/ Kaynak: İHA
Riviera Trabzon'a sığmadı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Trabzon'a Batum Limanı'ndan gelen dünyanın ultra lüks transatlantiklerinden biri olarak kabul edilen 'Riviera' adlı dev gemi Trabzon Limanı'na demirledi.

"Marshall Islands" bayraklı kruvazör 240 metre uzunluğundaki gemi, bin 166 yolcu ve 777 mürettebatı ile Trabzon Limanı'na güçlükle yanaşırken, gemide ABD, İngiltere, Kanada, Belçika, Avusturalya, Brezilya, Malezya, İspanya, Almanya, Belçika gibi ülkeleri olmak üzere toplam 39 ülkeden yolcu bulunuyor.240 metre boyundaki dev gemi Liman rıhtımını boydan boya kapladı. Gemi yolcuları, kendilerini karşılayan 12 otobüs, çok sayıda midibüs ve taksi ile şehir turuna çıktılar. Gemi yolcuların en çok Sümela Manastırı'na ilgi gösterirken, büyük bir bölümü de şehir turu yaparak alışveriş gerçekleştirdi.Konuyla ilgili bilgi veren Trabzon Liman İşletme Müdürü Muzaffer Ermiş, yaptığı açıklamada geminin sezonun en büyük gemisi olduğunu söyledi. Ermiş, 2014 yılı sezon içerisinde Trabzon Limanı'na 39 kurvaziyer gemi beklendiğini, bugüne kadar 11 geminin geldiğini ve 28 gemi daha beklendiğini ifade ederek "Bu güne kadar 3 bin 500 civarında turist ve 2 bin 500 mürettebat olmak üzere yaklaşık 6 bin kişi Kurvaziyer aracılığı ile geldi. Yapılan operasyonlar ile yıl sonu kadar 15 bin turist gelmesi planlandı" dedi.
Doğu Karadeniz turuna çıkan lüks gemide tenis kortu, golf sahası, helikopter pisti, açık ve kapalı yüzme havuzlar, birbirinden lüks daireler ve odalar bulunuyor. Geminin akşam saatlerinde Sinop Limanı'na hareket etmesi bekleniyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...