Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TIR şoförleri yol kapattı

/ Kaynak: İHA
TIR şoförleri yol kapattı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antakya İskenderun yolunu trafiğe kapatan TIR şoförlerine polis ve jandarma müdahale etti.

Son günlerde Hatay'da artan kaçak akaryakıtla mücadele için çeşitli noktalara kurulan kontrol noktalarında araçlarının bağlandığını belirten TIR şoförleri, yol kapatma eylemi yaptı.

Şoförler adına açıklama yapan Hamit Kara, "Bizler 3 yıldır yurt dışına çıkamıyoruz bundan dolayı zaten mağduruz. Kontrol noktalarında birçok aracımız bağlandı bunların bizlere teslim edilmesini istiyoruz" dedi.

Araçlarının çoğunun 10 litre ile 100 litre kaçak mazot bulunduğu için bağlandığını belirten Kara "Biz TIR'cılar olarak gümrük kapılarından 550 litreye kadar mazot geçiriyorduk. Şu an kapımız kapalı aynı uygulamasının burada devam etmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Şoför Metin Ovalı açıklamasında, "Bizler burada mağdur oluyoruz devletimizden bizlere anlayış göstermesini bekliyoruz. Biz Reyhanlı'da 52 şehit verdik devletimize bağlı insanlarız. Bu şekilde yapılan uygulama bizleri isyana teşvik eder" dedi.

Antakya İskenderun karayolunu trafiğe kapatan TIR şoförlerini ikaz eden güvenlik görevlileri daha sonra TOMA ile müdahale etti.

Yaklaşık 3 saat trafiği yola kapatan TIR şoförleri daha sonra yolu trafiğe açtılar.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...