Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karısını sokakta bıçakla rehin aldı

/ Kaynak: DHA
Karısını sokakta bıçakla rehin aldı

YAŞAM Haberleri  / DHA

TEKİRDAĞ'da Bülent H., ayrı yaşadığı boşanma davaları süren eşi Cahide H.'yi sokak ortasında görünce, cebinden çıkardığı bıçakla rehin aldı.

Polis ekiplerinin uzun süren ikna çabalarının ardından bıçağını teslim eden Bülent H. ve eşi Cahide H. polis merkezine götürüldü.
Olay Omurtak Caddesi Cumhuriyet Meydanı'nda meydana geldi. Aralarındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davaları süren Bülent H. ile eşi Cahide H., sokakta karşılaştı. İkili tartışmaya başlayınca çevredekiler polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede sokağa gelen polis ekiplerini gören Bülent H., cebinden çıkardığı bıçakla eşi Cahide H.'yi rehin alıp "Herkes namus için çalışır. Ben karımdan ayrıyım, nerde ne yapıyor, eve gitmiyor?" diye bağırdı. nbsp;Polis ekiplerinin uzun süren ikan çabalarının ardından bıçağını teslim eden Bülent H. ve eşi Cahide H. ifadeleri için Polis Merkezi'ne götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...