Halk otobüslerine birileri "dur" desin

Halk otobüslerine birileri "dur" desin

YAŞAM Haberleri

Kavacık'ta, Tuzla-Topkapı seferini yapan halk otobüsünün seyir halindeyken yanması sonucu hayatını kaybeden 4 kişiden 3 kişinin daha kimlikleri belli oldu.

TEM otoyolu Kavacık mevkiinde önceki gün meydana gelen kazada ölen 4 kişinin cenazeleri, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak otopsi için Adlı Tıp Kurumu'na gönderildi. Bu arada ilk gün kimliği belirlenen Tevrat Barışık'ın (52) yanı sıra olayda hayatını kaybeden diğer 3 kişinin Ahmet Nalbantoğlu (48), Şuaip Küçükkaya (55) ve eşi Nermin Küçükkaya (53) olduğu tespit edildi. Kavacık'ta önceki gün Tuzla-Topkapı seferini yapan halk otobüsü seyir halindeyken yanmaya başlamış, bariyerlere sürtünerek durabilmişti. Olayda 4 kişi hayatını kaybetmiş, 10'dan fazla kişi yaralanmıştı. Öte yandan, dün cenazelerini teslim alan aileler, yeni bir halk otobüsü faciasının yaşanmaması acil tedbir alınması gerektiğini söyledi. Otobüste hayatın kaybeden 53 yaşındaki 6 çocuk annesi Tevrat Barışık'ın Altınşehir'deki evinden sabah erkenden çıkarak 9 ay önce hastalığı nedeniyle vefat eden kayınvalidesinin mezarını ziyaret etmeye gittiği belirtildi. Tevrat Barışık'ın amcasının oğlu Mahmut Barışık, "Ortada 4 tane cenaze var. Bir Allah'ın kulu çıkıp herhangi bir açıklama yapmıyor. 500T hattındaki otobüsler zaten hep kaza yapıyorlar. O otobüsler sanki can değil, patates taşıyor. 6 çocuk annesi gitti. Bunun hesabını kim verecek? Otobüsün içinde ya tüp vardı ya da yakıtın içinde yağ var. Bu nedenle patlamış olabilir. Birileri bu yürüyen tabutlara dur desin" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...