Sakarya'da denizde kaybolan kardeşlerden birinin cesedi bulundu

/ Kaynak: AA
Sakarya'da denizde kaybolan kardeşlerden birinin cesedi bulundu

YAŞAM Haberleri  / AA

Sakarya'nın Karasu ilçesinde serinlemek amacıyla girdikleri denizde kaybolan iki kardeşten birinin cesedi, balıkçılar tarafından bulundu.

Karasu ilçesinde serinlemek amacıyla girdikleri denizde kaybolan iki kardeşten birinin cesedi, balıkçılar tarafından bulundu.Ramazan Bayramı tatili için Eskişehir'den geldikleri ilçede serinlemek amacıyla denize girdikten sonra akıntıya kapılarak kaybolan Ali (23) ve kardeşi Salih Özen'i (18) arama çalışmaları havanın aydınlanmasının ardından yeniden başladı.Olayın meydana geldiği alanın 100 metre doğusundaki bölgede ceset gören balıkçılar, durumu Sahil güvenlik ekiplerine bildirdi.Ekipler tarafından sudan çıkarılan Salih Özen'in cesedi, Karasu İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Büyük kardeş Ali Özen'i arama çalışmaları ise devam ediyor.Eskişehir'den bayram tatili için dün Hendek ilçesindeki akrabalarının yanına gelen Ali ve kardeşi Salih Özen, günübirlik Karasu ziyaretinde liman mevkisinde akıntıya kapılarak kaybolmuş, gün boyu devam eden arama çalışmalarına havanın kararması nedeniyle son verilmişti.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...