Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Denizli'de cezaevi firarilerinden 1'i daha yakalandı

/ Kaynak: DHA
Denizli'de cezaevi firarilerinden 1'i daha yakalandı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Denizli'nin Honaz İlçesi Kocabaş Beldesi'ndeki D Tipi Kapalı Cezaevi'nden, firar eden 4 kişiden 1'i daha bu sabah yakalandı.

Halen firarda olan 2 kişinin ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.Dün sabah saatlerinde Kocabaş D Tipi Kapalı Cezaevi'nde kalan 1 tutuklu ile 3 hükümlü firar etti. Cezaevinin içinden havalandırma boşluğuna giren, ardından da çatıya çıkan A.H., H.H., O.A. ve A.G. yanlarına aldıkları battaniye ve kemerlerin de yardımıyla, 6 metre yüksekliğindeki duvarı birbirlerinin üzerine çıkarak tırmandı. Duvarı tırmandıktan sonra dışarıya atlayan 4 kişi, jandarmanın 'dur' ihtarına uymayıp kaçtı. Hırsızlık, adam kaçırma ve darp suçlarından cezaevinde bulunan ve firar eden tutuklu ve hükümlülerin yakalanması için jandarma operasyon başlattı. İl ve ilçelerin girişleriyle çıkışları kontrol altına alındı. Tutuklu A.G. Bekilli İlçesi'nde kısa sürede jandarma tarafından yakalandı. Bugün de firardaki üç hükümlüden H.H., Denizli merkezde yakalandı. Halen firarda olan hükümlüler A.H. ile O.A.'nın yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bildirildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...