Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Resul Yiğitalp 12 saattir kayıp

/ Kaynak: İHA
Resul Yiğitalp 12 saattir kayıp

YAŞAM Haberleri  / İHA

Otizm hastası 14 yaşındaki Resul Yiğitalp'ten 12 saattir haber alınamıyor. Mahalle sakinler Resul Yiğitalp bulmak için seferber oldu.

Fatih, Yenikapı'da otizm hastası 14 yaşındaki Resul Yiğitalp 16. 00 sıralarında evden çıkarak kayıplara karıştı. Annesi Nurhan Yiğitalp oğlunun kaybolduğunu fark edince polise haber verdi. Polis ekipleri kaybolan 14 yaşındaki çocuğu aramaya başladı. Yenikapı mahalle sakinleri de kaybolan otizm hastası çocuğu aramak için seferber oldu.

Resul Yiğitalp'ın babası Abdülaziz Yiğitalp: "saat üç buçuk dört gibi evden çıkmış bir daha geri gelmemiş. Saat dörtten beri arıyoruz. Köprünün altında bir pilavcı dedi; 'oradan geçti. Midyeci de köprünün üzerinde geçti ' dedi. Ondan sonra nere gittiğini de bilmiyorum. Otizm hastası ne konuşabiliyor ne duyabiliyor" şeklinde konuştu

Üç buçuktan beri kayıp olduğunu söyleyen anne Nurhan Yiğitalp: "Hiçbir haber çıkmadı. Her yerde arıyoruz. Hiçbir haber yok. Otistik hastası hiçbir ihtiyacını söyleyemez. Herkesten rica ediyorum. Allah rızası için gören duyan olursa Aksaray karakoluna ya da herhangi bir yere teslim etsinler" dedi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...