Kafeteryada silahlar konuştu: 2 ölü, 3 yaralı

/ Kaynak: DHA
Kafeteryada silahlar konuştu: 2 ölü, 3 yaralı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bursa Orhangazi'de bir kafeteryada oturan 10 kişilik gruptan iki kişinin kavgasında önce yumruklar sonra silahlar konuştu.

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde bir kafeteryanın bahçesinde, aynı masada oturan 10 kişilik gruptan Yalova'nın Çiftlikköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Serkan Karataş (40) ile Fuat İshak (39) isimli şahsın kavgasında önce yumruklar sonra silahlar konuştu.
Tüfek ve tabancaların çekildiği olayda, Karataş ve İshak yaşamını yitirirken, biri kadın, 3 kişi de yaralandı.

Olay, dün gece saat 23.30 sıralarında Orhangazi TOKİ Konutlarındaki kafeteryada yaşandı. İddiaya göre çocukluk arkadaşı olan Çiftlikköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Serkan Karataş ile Fuat İshak'ın aralarında bulunduğu 10 kişilik grup, önce tartışmaya başladı. Tartışma daha sonra tüfek ve tabancaların kullanıldığı çatışmaya dönüştü. Olayda, Oda Başkanı Serkan Karataş ile Fuat İshak olay yerinde yaşamını yitirirken, İlhan Karataş (30), Suat İshak (46) ve Nermin İshak (37) çeşitli yerlerinden yaralandılar.

Savaş alanına dönen kafeteryaya haber verilmesi sonucu gelen polis ekipleri, çevrede önlem alırken, sağlık görevlileri ise ilk müdahalesini yaptıkları yaralıları, Bursa'da Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Çekirge Devlet Hastanesi'ne sevk ettiler. Olay yerinde yapılan incelemede 2 adet tabanca ve 1 adet pompalı tüfekle ile bu silahlara ait çok sayıda kovan bulundu. Haberin öğrenilmesi sonucu Orhangazi İlçe Devlet Hastanesi önünde toplanan ölenlerin ve yaralananların yakınlarının gelmesi üzerine kalabalığın olay çıkarmaması için polis, güvenlik önlemini artırırken, Bursa'dan da destek için Çevik Kuvvet ekibi çağrıldı. Yaralılardan Suat İshak'ın durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

Bu arada, Çiftlikköy Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Serkan Karataş'ın eşinden boşandıktan sonra, bir süre önce yanında sekreter olarak çalışan ve olayda yaralanan Nermin İshak ile Orhangazi İlçesi'nde kiraladığı evde birlikte yaşadığı, olay günü sevgilisi ile tartışan Nermin İshak'ın kardeşlerinden yardım istediği ve tarafların bu nedenle kafeteryada buluştuğu öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturmaya Orhangazi Cumhuriyet Savcılığı'nca başlanırken, polisin 4 kişi gözaltına aldığı öğrenildi.
YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...