Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pusu'nun 'Aksaçlı'sı Kuzey Vargın'ın durumu ciddi

/ Kaynak: İHA
Pusu'nun 'Aksaçlı'sı Kuzey Vargın'ın durumu ciddi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kurtlar Vadisi Pusu filminin 'Aksaçlı'sı Kuzey Vargın'ın, zaman zaman bilinç kaybı yaşadığı, durumu düzelmezse yoğun bakıma alınacağı öğrenildi.

Yüksek tansiyona bağlı yaşadığı rahatsızlığın ardından Muğla Marmaris'teki özel bir hastanede tedavi altına alınan Kurtlar Vadisi Pusu filminin 'Aksaçlı'sı Kuzey Vargın'ın, zaman zaman bilinç kaybı yaşadığı, durumu düzelmezse yoğun bakıma alınacağı öğrenildi. Mayıs'ta yerleştiği Marmaris'teki evinde 20 Ağustos'ta aniden rahatsızlanan 72 yaşındaki sanatçının sağlık durumunda olumlu bir gelişme olmadığı, zaman zaman bilinç kaybı yaşadığı belirtildi. İlaçla uyutulan Vargın'ın, durumunun bugün de düzelmemesi halinde yoğun bakım ünitesine alınacağı bildirildi. Ünlü sanatçıya hastanede eşi Mücella Vargın refakat ediyor. İlçede yaşayan sanatçılar da ziyaretine giderek sağlık durumu hakkında bilgi alıyor.
KUZEY VARGIN KİMDİR?
Kuzey Vargın (d. 15 Haziran 1940, İstanbul), Türk sinema oyuncusu. Yeşilçam'd 1960'lı yıllarda jön olarak başladığı kariyerini ilerleyen dönemde ağırlıklı olarak kötü adamların oluşturduğu karakter rolleri ile sürdürmüştür. Kariyerinin ilk döneminde 1965 yapımı Yasak Sokaklar, Çılgın Gençlik, Ağlayan Kadın gibi filmlerde rol almıştır. Televizyonda sık gösterilen eserlerden Bir Dağ Masalı filminde Lale'yi aldatan nişanlısı Ekrem, Seni Sevmek Kaderim filminde entrikacı Bülent vs. rollerini oynamıştır. Sert bir yüz ifadesine sahiptir, bunun sayesinde karakter oyuncusu olmuştur. Eski jön günleri geride kalmış olsa da Türk sineması yepyeni karakter kazanmıştır. Kartal Tibet'den sonra Karaoğlan'ı canlandırmıştır. En son olarak Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde "Âdil Eşrefoğlu" karakteri ile İhtiyarlar Heyeti Başkanı rolünü başarı ile yerine getirmiştiri. Dizide Doğu Eşrefoğlu'nun kardeşidir.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...