Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

4 Genç boğulmaktan son anda kurtarıldı

/ Kaynak: DHA
4 Genç boğulmaktan son anda kurtarıldı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Samsun'da serinlemek için denize giren biri erkek 4 kişi, boğulma tehlikesi geçirdi.

Hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan 4 kişiden 3'ünün hayati tehlikesi bulunduğu açıklandı. nbsp; Olay, bugün Atakum İlçesi Kurupelit mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, İlkadım İlçesi'nde oturan 13 yaşındaki Recep Aydın, ablası 15 yaşındaki Büşra Aydın ile arkadaşları 16 yaşındaki Dilara Dinçer ve 15 yaşındaki Gül Dinçer isimli kardeşlerle buluşarak serinlemek için denize gitti. 4 genç birlikte denize girdikten kısa bir süre sonra dalgalar arasında çırpınarak yardım istemeye başladı.

Bunun üzerine çevredeki vatandaşlar boğulma tehlikesi geçiren Dilara ve Gül Dinçer kardeşleri sudan çıkarttı. Diğer iki kardeş ise dalgalar arasında gözden kayboldu. Olay yerinde bekleyen 112 ekipleri denizden çıkartılan iki kardeşi tedavilerinin yapılması için Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakultesi Hastanesi Çocuk Acil Servisine götürdü.

Diğer yandan olay yerine gelen Deniz Şube Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç polisler diğer iki kardeşi de sudan çıkarttı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdanhalesinin ardından Aydın kardeşler de aynı hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Hastanede tedavilerine devam edilen Gül Dinçer'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, diğer üç kişinin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...