Otomobilin üzerine kanıyla yazı yazdı

/ Kaynak: DHA
Otomobilin üzerine kanıyla yazı yazdı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Otomobillerin lastiklerini bıçakla kesen ve bir aracın üzerine kanıyla 'Turkmana. Ben iyiyim Turkmana' yazan 52 yaşındaki şahıs polis tarafından yakalandı.

Olay, saat 02.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Aksinne Mahallesi Gildanlı Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre mahalle çevresinde 10'dan fazla aracın lastiklerinin kesilmesi ve bir aracın kaputuna kanla "Turkmana. Ben iyiyim Turkmana" yazılması üzerine araç sahipleri ve mahalle sakinleri, sokaklarda şüpheliyi aramaya başladı. Bir depoya şüpheli birisinin girdiğini gören çevredekiler, durumu polise bildirdi.

BOMBA VAR PATLATIRIM nbsp;

Olay yerine gelen polis, şüpheliyi kaldığı depodan çıkarmak için ikna etmeye çalıştı. Alkollü olan Mehmet Y., küfürler ederek, "Elimde tüp ve bomba var. İçeri girdiğiniz an patlatırım. Ben zaten bitmişim. 6 ay önce cezaevinden çıktım. Bana kimse yardım etmiyor" dedi. Polisten sigara isteyen ve sigara verilmesi halinde dışarı çıkacağını belirten şüpheli, içeriden tehditler etmeye devam etti. Polisten 3'üncü sigarasını alan Mehmet Y. daha sonra kapıyı açıp dışarı çıktı.
Otomobilin üzerine kanıyla yazı yazdı

KANIYLA YAZI YAZDI


Park halindeki otomobile yazılan yazınında Mehmet Y. tarafından kanıyla yazıldığı ortaya çıktı. Mehmet Y.'nin yıllar önce Türkmenistan'dan göç ettiği belirtildi. Mehmet Y., gazetecilere de "Çekin çekin. Kaldığım yeri de çekin. Görün halimi. Nerede kaldığıma bakın" dedi.


Sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen Mehmet Y.'nın yapılan testlerinde 1.87 promil alkollü olduğu öğrenildi. Mehmet Y. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...