Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gıda şirketinin satış müdürü trafikte kurşunlandı

/ Kaynak: DHA
Gıda şirketinin satış müdürü trafikte kurşunlandı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Ataşehir'de iki otomobil çarpıştı. Kazada bir gıda şirketinin satış müdürü Recep Karakabak yaralandı. Durumu ağır olan Karakabak hastaneye kaldırıldı.

Ataşehir'de iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi ağır yaralandı. Kaza saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Bir gıda şirketinde satış müdürlüğü yapan Recep Karakabak'ın kullandığı 34 KY 0772 plakalı otomobille seyir halindeydi. Hızlı olduğu önü sürülen aracın sürücüsü Karakabak, Ferhatpaşa Mahallesi 38'inci Sokak'ta yola girmek isteyen Emre Bilginer'in kullandığı 34 GY 6094 plakalı aracı son anda fark etti. İki otomobil büyük bir hızla çarpıştı.

Kazada sürücü Recep Karakabak otomobilde sıkıştı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar yaralının yardıma koştu. Otomobilden çıkarılan ve durumu ağır olan Karakabak ambulansla hastaneye götürüldü. Diğer sürücü Bilginer ise olay yerinde ayakta tedavi edildi. Bilginer uzun süre kazanın şokunu atlatamadı. Hastanede tedavisi devam eden Karakabak'ın dünyanın en iyi aşçılık okulları arasında gösterilen İtalya Castelavanti Pastacılık Okulu mezunu olduğu ve pastacılık sektöründe tanındığı belirtildi.
Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.
Gıda şirketinin satış müdürü trafikte kurşunlandı

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...