İzmirli Ülkücü kadına korkunç infaz

İzmirli Ülkücü kadına korkunç infaz

YAŞAM Haberleri

3 ay önce boşanan ve bir erkekle yaşamaya başlayan Sevim Anarat'ın 15 yerinden bıçaklandığı, sonra evinin ateşe verildiği ortaya çıktı.

İzmir'de korkunç bir cinayet yaşandı. Eski Ülkücü İşçiler Derneği İzmir Şubesi Kadın Kolu Başkanı Sevim Anarat, önceki gün Buca'da yalnız yaşadığı evde çıkan yangında ölü olarak bulunmuştu. Ancak otopsi sonuçlarına göre Anarat, önce bıçaklanmış sonra da evde yangın çıkarılarak yakılmış. Çamlıpınar Mahallesi bulunan evde önceki gün saat 17.00 sıralarında yangın çıktı. İhbar üzerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın söndürüldü. Soğutma çalışmasının ardından daireye giren itfaiye ekipleri, evin içinde yanmış bir kadın cesedi buldu. Polisin yaptığı araştırma sonucunda cesedin 3 ay önce eşinden ayrılan Sevim Anarat'a ait olduğu tespit edildi. Geçmişte bir süre Ülkücü İşçiler Derneği İzmir Şubesi Kadın Kolu Başkanlığı görevini de yürüten Anarat'ın cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılmıştı. Dün sonuçlanan otopside Sevim Anarat'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Anarat'ın, 15 yerinden bıçaklandığı tespit edildi. Evinden para ya da ziynet eşyalarının alınıp alınmadığı araştırılan Sevim Anarat'ın, bir süredir birlikte yaşadığı belirtilen erkek arkadaşı aranıyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...