İstanbul Üsküdar'da komando eğitimi gibi temizlik!

/ Kaynak: AA
İstanbul Üsküdar'da komando eğitimi gibi temizlik!

YAŞAM Haberleri  / AA

İstanbul Üsküdar'da Selimiye Mahallesi'ndeki koruluk alana atılan çöpleri, görevliler canları pahasına temizledi.

Üsküdar Belediyesi, Harem Otogarı'nın yanındaki yeşillik alanda temizlik çalışması yaptı. Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı 200 kişilik ekip, Harem Otogarı'nın karşısındaki Selimiye Mahallesi Karlık Bayırı Sokak'a geldi. Ekipler, yaklaşık 20 dönüm yeşil alandaki çöpleri temizledi. İşçiler, alanın dik bölümlerindeki çöpleri de ağaca bağladıkları halata tutunarak topladı.


Belediyenin Temizlik İşleri Müdür Yardımcısı Harun Kopuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Üsküdar'ın en güzel yerlerinden olan yeşillik alanın bazı vatandaşların duyarsızlığı nedeniyle çöplerle dolduğunu söyledi.


İlçede yaşayanların dışında boğazı seyretmek için gelenlerin de zaman zaman duyarsız davrandığını, yedikleri, içtikleri ürünlerin kutularını, çöplerini yerlere attıklarını anlatan Kopuz, "Alanın fiziki şartları burayı temizlemeye müsait değil. Bu nedenle devamlı temizlik çalışması yapılamıyor. Biz de arkadaşlarımızı halatlarla ağaca bağlayıp, gerekli tedbirleri alarak, temizlik çalışması yapıyoruz" dedi.


Kopuz, vatandaşlardan çevre temizliğine önem vermelerini istedi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...