'Kanseri yendi ihaneti yenemedi'

'Kanseri yendi ihaneti yenemedi'

YAŞAM Haberleri

Kansere yenik düşerek hayatını kaybeden ünlü sanatçı Murat Göğebakan'ın annesi oğlunun hasta yatağında aldatıldığını söyledi.

Göğebakan'ın annesi Hatice Göğebakan, 16 yaşında evlendiğini 17 yaşında da Murat'ı dünyaya getirdiğini söyledi. nbsp;Evlendikten sonra apandist problemi yaşadığını ve ameliyat olmak zorunda kaldığını belirten anne Göğebakan, "Ameliyat oldum çıktım. Hamile olduğumu öğrendim. Ama ameliyat sırasında verilen narkozun ve çekilen filmler yüzünden, bebeğin sakat doğacağını söylediler. Buna rağmen 9 ay sonra Murat'ım dünyaya geldi. Murat yürüme çağına gelip yürüdüğünde sağ ayağının sakat olduğunu öğrendik. Gitmediğimiz doktor kalmadı. Doktorlar, doğuştan olduğu için 'bir şey yapamayız' dediler. Bizim de yapacak birşeyimiz kalmamıştı. Bu yüzden sekiyordu" dedi. Anne Göğebakan, oğlunun çok sevdiği eşinin onu hasta yatağında aldattığını iddia ederek, "Oğlum kanseri yendi ancak çok sevdiği eşinin yaptığına çok üzülmüştü bir de çok borcu vardı. Ödemek için çok mücadele etti. Kardeşlerinden para aldı, kendi çalıştı ve borcunu ödedi. Ancak bu süre içinde çok yıprandı çok üzüldü. Bu nedenle hastalık geçtiğimiz yıl tekrarladı. Bu kez oğlum hastalığı yenemeyerek hayat mücadelesini kaybetti" diye konuştu. nbsp;Fatih Keçe - ADANA (İHA) nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...