Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TIR'dan gelin arabası

/ Kaynak: İHA
TIR'dan gelin arabası

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, gelin arabası yapılan TIR'ı görenler hayretler içinde kaldı. Ağır vasıta şoförü damat, gelin almaya süslettiği TIR'ıyla gitti.

İnegöl'de faaliyette bulunan Yaz Kardeşler isimli nakliyat firmasında TIR şoförü olarak çalışan Selim Yemenicioğlu, hayat arkadaşını kuaföre bıraktıktan sonra, çekicinin her yerine "Mutluyuz", "Evleniyoruz" yazdırdı. Yemenicioğlu, işyerindeki TIR'ın çekicisi ile çiçekçiye giderek, burada nişanlısından habersiz çekiciyi süsletti. Şehir içine TIR'ın girmesi yasak olduğu için çekicinin haricinde bir de otomobil süsleten Yemenicioğlu, çekicinin beklediği yere gelin arabasıyla gitti. Araçtan inen gelin Tuğba, süslenen TIR çekicisini karşısında görünce çok şaşırdı. Gelin arabası olarak süslenmiş TIR'ın önünde hatıra fotoğrafı çektiren genç çift, daha sonra yakınlarının yardımıyla araca güçlükle bindi. Gelin ve damat alkışlarla ve insanların şaşkın bakışları altında düğün salonunun yolunu tuttu.

Hafızalarda farklı bir hatıra olarak kalması için böyle bir şey düşündüğünü ifade eden damat Selim Yemenicioğlu, "Mesleğim nakliyecilik olduğu için böyle bir şey yapmak istedim. Patronlarıma söyledim, sağ olsunlar beni kırmadılar. İnegöl'de bir ilk yapmak istedim. Bu en mutlu günüm. İnşallah Allah mutluluğumuzu eksik etmez. Allah herkese evlenmeyi nasip etsin" dedi.

Gelin Tuğba Yemenicioğlu ise, eşine bu sürprizinden dolayı teşekkür ederek, "Diyecek bir şeyim yok, çok heyecanlıyım. Eşime çok teşekkür ediyorum. Böyle bir sürpriz beklemiyordum, şoktayım. Benim için çok ilginç oldu" şeklinde konuştu.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...