Felaket Cansel'e şifa oldu

Felaket Cansel'e şifa oldu

YAŞAM Haberleri

Soma'daki faciada taziye ziyaretinde bulunan İl Sağlık Müdürüne, babasının "Ne olur kızımı kurtarın" dediği kanserli Cansel yeniden hayata tutundu

Türkiye'yi acıya boğan Soma'daki maden faciasının ardından Kınık ilçesindeki aileleri gezen İzmir İl Sağlık Müdürü Bediha Türkyılmaz'ın tesadüfen karşılaştığı beyin tümörü hastası Cansel Buran (16), yapılan girişimler sonrasında sağlığına kavuşuyor. Maden faciasında bazı akrabalarını kaybeden, babası da maden işçisi olan ve 9 yıldır hastalığından dolayı yürüyemeyen Cansel, başarılı geçen ameliyatın ardından gördüğü fizik tedaviyle tekrar adım atmaya başladı. Hastanede kendisini ziyaret eden Türkyılmaz'a teşekkür eden Cansel, çok mutlu olduğunu, okumak istediğini ve hayranı olduğu Demet Akalın'la görüşmeyi çok arzu ettiğini söyledi.
Felaket Cansel'e şifa oldu
İLK ADIMI ATTI...
Yürüme bandında testlere başlayan Cansel, yavaş yavaş ilk adımlarını atmaya başladı. İki aylık fizik tedavinin ardından ise yardım almadan yürüyebilecek.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...