9 yaşındaki yaralı çocuğu bırakıp kaçtı!

/ Kaynak: İHA
9 yaşındaki yaralı çocuğu bırakıp kaçtı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da akıllara durgunluk veren bir kaza olayı yaşandı.

İddiaya göre korsan taksicilik yapan bir kişi, gece geç saatlerde bir yakınının çocuğunu aracıyla bakkala götürdükten sonra dönüş yolculuğunda park halindeki TIR'a çarptı. Çarptıktan sonra çocuğu olay yerinde bırakarak kaçan şahıs, bir süre sonra kaza yaptığı yere dönerek polis ekiplerine teslim oldu.
Olay, Bursa-Ankara yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, korsan taksicilik yaptığı öne sürülen İlker Güven isimli bir kişi, gece saat 01:45 sıralarında 16 NEB 49 plakalı aracı ile bir yakının 9 yaşındaki Baran Öz isimli çocuğunu bakkala götürdü. Bakkaldan alacaklarını alan küçük çocuğu Elmasbahçeler Mahallesi'nde ki evine bırakmak için dönüş yolculuğuna geçen İlker Güven, park halinde ki 81 FA 027 plakalı bir TIR'a çarptı.
KÜÇÜK ÇOCUĞU SAĞLIK EKİPLERİ SAKİNLEŞTİRDİ
Kazanın ardından İlker Güven, küçük Baran'ı yaralı bir şekilde bırakarak bir taksiyle olay yerinden uzaklaştı. Kazayı görev çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, küçük çocuğa ilk müdahaleyi ambulansta yaptı. Kazanın etkisiyle büyük korku yaşayan Baran Öz, "Babamı bekleyin, babam gelecek" diyerek ağladı. Küçük Baran'ı sağlık ekipleri sakinleştirirken, ardından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Baran Öz, aracı kullanan İlker Güven'in kendi mahallerinde korsan taksicilik yaptığını ve bakkala bir şeyler almak için gittiklerini ifade etti.
220 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI
Bir süre sonra kazanın yaşandığı bölgeye gelen İlker Güven, polis ekiplerine teslim oldu. Ekiplerin ifadesi alınmak üzere Çarşı Polis Merkezi Amirliği'ne getirdiği Güven'in 220 promil alkollü olduğu öğrenildi.
Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışması sürüyor. nbsp;
##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...