Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmir'de başına 10 kiloluk metal düşen işçi öldü

/ Kaynak: İHA
İzmir'de başına 10 kiloluk metal düşen işçi öldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir'in Tire ilçesinde başına metal bir parça düşen işçi, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede öldü.

Tire'ye bağlı Karateke köyü yakınlarında bulunan bir yem fabrikasında dün saat 19.00 sıralarında meydana gelen iş kazasında, 1 işçi hayatını kaybetti. İddiaya göre, yem fabrikasında çalışan 54 yaşındaki Tuncay Ergeldi, 23 metre yüksekliği bulunan yem silosunun altında dört arkadaşıyla birlikte temizlik yapıyordu. Bu sırada yem silosunun üst kısmından 23 metre yükseklikten 10 kilo 200 gram ağırlığındaki metal dişli, Tuncay Ergeldi'nin başına düştü. Bir anda yere yığılan ve kanlar içinde kalan talihsiz adamı fark eden işçiler, fabrikada bulunan bir araçla yaralıyı Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı. Burada yoğun bakıma alınan Tuncay Ergeldi'ye yaklaşık 4 saat müdahale edildi. Daha sonra 112 ambulansıyla Tire Devlet Hastanesi'nden alınan Tuncay Ergeldi, İzmir Medical Park Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen işçi kurtarılamadı.
Evli ve iki çocuk babası Tuncay Ergeldi'nin, yem fabrikasında işe başlayalı henüz bir hafta olduğu öğrenildi. Olayın yaşandığı fabrikada geniş güvenlik önlemi alan jandarma, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...