HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Karabük'te sağanak hayatı felç etti

Kaynak: DHA
Karabük'te sağanak hayatı felç etti

YAŞAM Haberleri  / DHA

Karabük'ta, akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağmur bazı mahallelerde su baskınlarına neden oldu.

Kent merkezinde metrekareye düşen 17 kilogram yağış sonrasında Yüzüncü Yıl ve Cumhuriyet Mahalleleri'nde bazı evleri su bastı. Biriken su nedeniyle göle dönen caddelerde araçlar ilerlemekte zorlandı.

Yüzüncü Yıl Mahallesi 1003 Nolu Cadde göle döndü. Caddede bulunan Ervanur Apartmanı girişi sular altında kaldı. Araçların ilerlemekte zorlandığı caddede biriken su kepçe ile tahliye edildi. Cumhuriyet Mahallesi 58 Nolu Caddede su ile doldu. Rögarların tıkanmasıyla taşan sular Sabır Apartmanı girişi katındaki evi su içersinde bıraktı. Eşyaların zarar gördüğü evdeki sular itfaiye ekiplerince boşaltıldı.

Ev sahibi Orhan Dayı işten geldiği evinde suyun dolmaya başladığını görünce ailesini dışarıya çıkardığını belirterek, "Sadece bilgisayarımı ve televizyonumu kurtardım. Mağdurum. Daha önce bu kadar su basmamıştı. Önlemini almıştık. Kalacak bir yerim yok. Yine evimde kalacağım" dedi.

Hatice Dayı ise çocuklarına ders çalıştırırken birden suyun eve dolduğunu şimdi ise 3 çocuğuyla birlikte dışarıda kaldığını söyledi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...