HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İzmir'de belediye işçilerinden eylem

Kaynak: AA
İzmir'de belediye işçilerinden eylem

YAŞAM Haberleri  / AA

İzmir Büyükşehir Belediyesinde ihaleyi kaybeden bir şirketin işçileri, işsiz kalacakları iddiasıyla yol kesip, kendilerini zincirledi

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet alım ihalesini kaybeden İZENERJİ şirketinde çalışan bir grup işçi, kendilerini birbirlerine zincirleyerek yolu trafiğe kapattı.

Fevzipaşa ve Cumhuriyet bulvarlarının Mustafa Kemal Sahil Bulvarına çıktığı kavşakta bir araya gelen 10 işçi, kendilerini zincirle birbirlerine bağladı. İşçiler daha sonra yolu trafiğe kapattı.

Üzerinde "Taşerona hayır, elinizi ekmeğimizden çekin. İZENERJİ işçileri" yazılı pankart açan işçiler, ayrıca "Taşerona geçit vermeyeceğiz", "Ekmeğimize uzanan eller kırılsın" şeklinde slogan attı. Kaldırımda bulunan 20 işçi de gruba slogan atarak eşlik etti.

Sadece hasta taşıyan bir ambulansın geçmesine izin veren işçiler, polisin demir kesme makasıyla olay yerine gelmesi üzerine zincirleri çözüp, yolu trafiğe açtı.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ekim-Aralık 2014 dönemi için açtığı park ve bahçe hizmetleri alımı ihalesinde, İZENERJİ ve Denmar Temizlik şirketleri eşit teklif vermiş, ihaleyi kanun gereği bilançosu daha iyi durumdaki Denmar Temizlik şirketi kazanmıştı

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...