Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

4. Vodafone İstanbul Champions Running başlıyor

4. Vodafone İstanbul Champions Running başlıyor

YAŞAM Haberleri

Vodafone, Istanbul Champions tarafından 2013 yılında başlatılan Istanbul Champions Running kurumsal koşusuna dördüncü kez ismini verdi

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, 21 Eylül Pazar günü Caddebostan Sahili'nde gerçekleştirilecek olan koşuda, 50 lider şirketten bini aşkın çalışan yarışacak.Verilen bilgiye göre, "Her plaza çalışanı bir sporcudur" sloganıyla hayata geçirilen 4. Vodafone Istanbul Champions Running, şirket çalışanlarından oluşan koşu takımlarına ekip olarak hareket etmenin keyifli ve eğlenceli yönünü yaşatmayı hedefliyor.Etkinliğe katılacak büyük ve orta ölçekli firmaların çalışanlarından oluşan en az 5 en fazla 20 kişilik koşu takımları, profesyonel hayattaki rekabeti koşu parkuruna taşıyacak. Şirketinin koşu takımı olmayan çalışanlar, ferdi olarak da yarışa katılabilecek. Parkuru en kısa sürede tamamlayan takım şampiyon olurken, en hızlı erkek ve kadın sporculara da sürpriz ödüller verilecek.Destekçileri arasında Finansbank, Hillside, Coca-Cola, Banvit, Dominos ve Karnaval'ın da yer aldığı Vodafone Istanbul Champions Running, koşucuların, Vmaraton uygulaması üzerinden bağış toplamasını da sağlayacak. Her sene farklı zamanlarda iki ayrı koşu şeklinde gerçekleştirilen etkinliğin bu yılki ilk koşusu, 24 Mayıs'ta Caddebostan Sahili'nde düzenlenmişti.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, Vodafone Türkiye olarak, Türkiye'de bireylerin ve kurumların dijital dönüşümüne ilham vermeyi hedeflerken, kültür, sanat ve spor alanlarındaki yatırımları da önceliklendirdiklerini belirtti.
Buruk, şunları kaydetti:
"Toplum için değer oluşturma arzusuyla sporu ve spor yapan herkesi destekliyoruz. Vodafone İstanbul Maratonu ve Vodafone İstanbul Yarı Maratonu ile sahiplendiğimiz koşu sporunu kitleselleştirmeyi ve erişilebilir kılmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, şirketlerarası koşu etkinliği olarak hayata geçirdiğimiz Vodafone Istanbul Champions Running'in dördüncüsünü 21 Eylül'de gerçekleştirecek olmanın heyecanı içindeyiz.
Vodafone İstanbul Maratonu'ndan önceki bu büyük buluşmada, Türkiye'de değişimi tetikleyen lider şirketler, koşu takımlarıyla birlikte sağlıklı yaşama verdiği değeri gösterme fırsatı bulacak. Etkinliğimiz, benzer profildeki şirketleri bir araya getirirken, şirketlerarası rekabet ortamını da dostane bir şekilde teşvik etmeyi hedefliyor. Vodafone Türkiye olarak, kurumsal müşterilerimizin hem iş hem de sosyal hayatlarında yanlarında olmaya devam edeceğiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...