Hırsızlar kameraya aldırmadı

/ Kaynak: İHA
Hırsızlar kameraya aldırmadı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Karaman'da kar maskeli 2 hırsız hırsızlık yaptıkları fabrikada kendilerini çeken güvenlik kamerasını umursamayarak kasayı götürdü.

Geçtiğimiz ay, Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir fabrikada yaşanan hırsızlık olayının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, fabrikaya gelen kar maskeli iki kişi, ellerindeki el fenerleriyle etrafta araştırma yaptığı görülüyor. Daha sonra fabrikanın birinci katında bulunan yazar kasadaki paraları alan şüpheliler, asansörle fabrikanın yönetim bölümüne çıkıyor. Görüntülerde şüphelilerin, içinde 10 bin lira olduğu belirtilen çelik kasayı alarak götürmeleri yer alıyor.

Öte yandan, olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında aranan şüpheli Baki U'nun (27), 15 Eylül'de Ankara'da ölü olarak bulunduğu bildirildi.

Karaman Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikanın çelik kasasındaki paraların çalınması üzerine geniş çalı çalışma başlatan polis ekipleri, olaya karıştığı ileri sürülen Ali D'yi (24), 10 Eylül'de gözaltına almış ve şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine konmuştu.

##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...