Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bıçaklı saldırgana biber gazlı müdahale

/ Kaynak: İHA
Bıçaklı saldırgana biber gazlı müdahale

YAŞAM Haberleri  / İHA

Denizli'de bıçakla yoldan geçen vatandaşlara saldıran, akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen zanlıyı polis ekipleri biber gazıyla etkisiz hale getirdi.

Edinilen bilgiye göre olay, öğle saatlerinde Gazi Bulvarı üzerinde meydana geldi. Akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen Tevfik K. (35) elindeki bıçakla yoldan geçen vatandaşları rahatsız etmeye başladı. Olayı görenler durumu polis ekipleri bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, şahsa müdahale etmek istedi. Şahıs polise de saldırınca bir polis havaya ateş açarak şahsı korkutmaya çalıştı. Şahıs buna rağmen bıçakla saldırmaya devam etti. Bunun üzerine polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak Tevfik K.'nin yüzüne biber gazı sıktı. Biber gazının etkisiyle şahıs bir süre sonra kendisini yere bıraktı. Polis ekipleri de şahsın yanına giderek önce bıçağı aldı. Daha sonra polis ekipleri şahsı gözaltına aldı. Olay sırasında çevrede büyük panik yaşanırken, o sırada yoldan geçenlerin de biber gazından etkilendiği görüldü.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...