Genç âşıklar sır oldu

Genç âşıklar sır oldu

YAŞAM Haberleri

Erzurum'da aileleri ilişkilerine onay vermeyince ortadan kaybolan 13 yaşındaki Gamzenur A. ile 17 yaşındaki Sezer A.'dan 12 gündür haber alınamıyor

Erzurum'da yaşayan 13 yaşındaki Gamzenur A., ailesinin karşı çıkması üzerine 17 yaşındaki Sezer A. ile birlikte 9 Eylül'de ortadan kayboldu. Polislerin her yeri didik didik aramasına rağmen gençlerin izine rastlanmadı. 17 yaşındaki Sezer A.'nın kanser olan annesi Asuman A. (55), Gamzenur'un ailesine de seslenerek, "Çocukların mutlu olması için elimizden geleni yapalım ve orta yolu bulalım. Çocuklar daha önceden de kaçıp bize gelmişlerdi. Evde oturduk. Daha sonra ben kızın ailesine giderek kızı istedim Ama Gamzenur'un ailesi bana, 'Ne verebilirsin?' deyince Sezer ile Gamzenur tekrar kaçmaya karar verdi. Gamzenur, oğlumu arayıp, 'Ben dışarı çıktım, gel beni götür' dedi. Daha sonra eşim arayıp oğlumuzun evden kaçtığını söyleyince ben bir anda panikledim. Çocuklar kaçtıktan sonra Gamzenur'un ailesinin yanına gitmek istedik ama bizi kabul etmediler. 12 gündür çocuklar ortada yok. Çocukların başına bir şey gelmesinden korkuyorum. Bizim kapıya mektup bırakmışlar. 'Biz çok mutluyuz. Aileler uzlaşırsa biz ortaya çıkacağız' yazıyordu. Bir oğlum cezaevinde, ikinci oğlum da tutuklanırsa buna dayanamam" dedi.
nbsp;E. Mehmet Yılmaz ERZURUM IHA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...