Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TEM'de feci ölüm!

/ Kaynak: İHA
TEM'de feci ölüm!

YAŞAM Haberleri  / İHA

TEM Otoyolu Körfez mevkiinde lastiği patlayan TIR kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, aracın altında kalan sürücü feci şekilde can verdi.

Edinilen bilgiye göre, TEM Otoyolu Körfez geçişi Ankara istikametine gitmekte olan CA 5110 PA çekici plakalı TIR'ın, sol ön lastiği patladı. Mobilya taşıyan ve ismi öğrenilemeyen yabancı uyruklu TIR sürücüsü, yükün de hafif olmasıyla direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sol şeritte seyreden TIR, refüjdeki bariyerlere çarptı. Daha sonra TIR, iki beton elektrik direğini devirerek yan yattı. TIR'ın altında kalan sürücü ise feci şekilde can verdi. TIR dorsesinde bulunan mobilya malzemeleri İstanbul istikametine devrilirken, o sırada yoldan araç geçmemesi ise olası faciayı önledi.Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, şahsın cesedini çıkarmak için adeta canla başla mücadele verdi. Yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu çıkarılan şahsın cenazesi, yapılan işlemlerin ardından otopsi yapılmak üzere Körfez Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı. Çalışmalar sırasında iki şerit olarak devam eden İstanbul ve Ankara istikametindeki trafik, yaklaşık 3 saat süren çalışmalar sonucu tekrar normale döndü.Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
TEM'de feci ölüm!

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...