Beyoğlu'nda silah sesleri! Ortalık karıştı

/ Kaynak: İHA
Beyoğlu'nda silah sesleri! Ortalık karıştı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Beyoğlu Halıcıoğlu'nda duyulan silah sesleri polisi harekete geçirdi. Polis ekipleri şüphelendikleri bir otomobili durdurarak, uzun süre ama yaptı.

Olay, saat 13.00 sıralarında Beyoğlu Halıcıoğlu Bademlik ışıklarda meydana geldi. İddiaya göre, Bademlik ışıklarda silah sesleri duyan polis ekipleri teyakkuza geçti. Silahı ateşleyen kişi veya kişilerin kaçması üzerine polis ile şahıslar arasında kovalamaca yaşandı. Yaşanan kovalamacının ardından şahıs veya şahıslar izlerini kaybettirdi. Olayın yaşandığı yerdeki diğer polis ekipleri ise şüphelendikleri lüks bir otomobili durdurdu. H.K. (36) idaresinde olduğu iddia edilen otomobil polis tarafından uzun süre arandı. Aramalar sonucunda otomobilde şüpheli herhangi bir şey bulunamadı. Polis ekipleri, silah sıkan şahıslarla H.K'nın bir ilgisi olup olmadığını araştırıyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...