İstanbul'da yağmur yolu çökertti, arabalar çukura girdi!..

/ Kaynak: AA
İstanbul'da yağmur yolu çökertti, arabalar çukura girdi!..

YAŞAM Haberleri  / AA

İstanbul'da sabahın erken saatlerinde etkisini gösteren yağmur trafiği alt üst etti. Küçükçekmece'de çöken asfalta düşen iki araç hasar gördü.

İstanbul güne yağmur ile uyandı. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte beklenen sağanak yağış İstanbul'da etkisini göstermeye başlayınca trafik de felç oldu. Dün meteoroloji yetkilileri tarafından İstanbul için sağanak yağış uyarısı yapılmış olmasına rağmen İstanbul halkı yağmura yine hazırlıksız yakalandı. İstanbul'da yağmurun başlamasıyla trafik de durma noktasına geldi. Küçükçekmece'de etkili sağanak nedeniyle çöken asfalta düşen iki araç hasar gördü. Alınan bilgiye göre, kentte etkili olan sağanak nedeniyle Küçükçekmece'de İnönü Mahallesi'nde asfalt çöktü. Oluşan çukura düşen iki araçta ise hasar meydana geldi.
İstanbul'da yağmur yolu çökertti, arabalar çukura girdi!..
Sabah saatlerinde Sevim Sokak'ta müşteri almaya gittiğini anlatan 34 TEU 71 plakalı taksi sürücüsü Ziya Yalınız, çukuru göremediği için kazanın meydana geldiğini söyledi.Yozgat Sokak'ta 34 ZR 2273 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Ömer Cansever de camiye gittiği sırada çukura düştüğünü belirtti.Çökme nedeniyle trafik ekipleri güvenlik şeridi çekerek, yolu trafiğe kapattı. Araçlar da çekici yardımıyla bulundukları yerden çıkarıldı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...