Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak?

Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak?

YAŞAM Haberleri

Meteroloji Genel Müdürlüğü Kurban Bayramı'nda hava durumu tahminlerini internet sitesinden yayınladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü internet sitesinden yapılan derlemelere göre Kurban Bayramı'nda hava durumu tahminleri şu şekilde; 4 Ekim Cumartesi Kurban Bayramı'nın ilk günü Bayramın ilk günü yurdun büyük bölümü parçalı bulutlu olacak. Marmara Bölgesi çok bulutlu, Doğu Karedeniz'de ise sağnak yağış bekleniyor.Üçüncü gününden itibaren ise yağışlar artacak


Buna göre Marmara Bölgesi geneli itibariyle çok bulutlu, İstanbul'da sıcaklık değerlerinin 20 ile 15 derece arasında değişmesi bekleniyor. Bölgede beklenen gündüz en yüksek hava sıcaklığı 22, en düşük hava sıcaklığının ise 18 derece olması bekleniyor.


Ege Bölgesi'nde ise bazı yerler az bulutlu bazı yerler ise parçalı bulutlu. Bölgede beklenen en yüksek gündüz sıcaklığı 30, en düşük 19 derece.


Akdeniz Bölgesi, yer yer az bulutlu bazı bölgeler parçalı bulutlu olacak, Bölgede beklenen gündüz en yüksek hava sıcaklığı 29 le 21 derece arasında değişmesi bekleniyor.


İç Anadolu Bölgesi parçalı bulutlu gündüz sıcaklık değerlerinin 22 ile 26 derece arasında değişecek.


Karadeniz Bölgesi'nin büyük bölümü çok bulutlu, Doğu Karedeniz bölümü ise sağanak yağışlı Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin az bulutlu olması bekleniyor. Bölgede beklenen gündüz en yüksek sıcaklık değerleri 29 en düşük 22 derece arasında değişmesi bekleniyor.


Doğu Anadolu Bölgesi parçalı bulutlu olması bekleniyor. Bölgede beklenen gündüz sıcaklık değerlerinin 15 ile 22 derece arasında olacak.


Bayramın 2. günü Bayramın ikinci gününde sıcaklık değerlerinde değişiklik beklenmezken, Doğu Karadeniz ve Ankara, Eskişehir, Bilecik'te yağış bekleniyor.


3. günden itibaren ise yağışlar artacak


Bayramın ikinci gününde sıcaklık değerlerinde değişiklik beklenmezken, Doğu Karadeniz ve Ankara, Eskişehir, Bilecik'te yağış bekleniyor. Yağışlı havanın bayramın üçüncü ve dördüncü gününde tüm Kuzey Anadolu'da etkili olacağı, hava sıcaklığının ise yurdun iç ve batı kesimlerinde mevsim normallerinin 1-3 derece altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmini yapılıyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...