Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Düğününde öldürülen damadın katil zanlısı böyle yakalandı

/ Kaynak: İHA
Düğününde öldürülen damadın katil zanlısı böyle yakalandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Trabzon'da düğününde öldürülen damat Serkan İhtiyar'ın katil zanlısı Raşit Genç İstanbul'da kokoreç yemeğe gittiği restoranda yakalandı.

Zanlının yakalanma anı işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. nbsp;Trabzon'un Of ilçesinde 2 Eylül 2014 akşamı bir düğün salonunda kıyılan nikahla Serkan İhtiyar (26) ve Fatmanur Marangoz hayatlarını birleştirmişti. Damat İhtiyar, arkadaşlarıyla düğünün sonlarında horon oynadığı esnada arkasından yaklaşan akrabası Raşit Genç tarafından silahla vurularak öldürülmüştü. 3 kişinin de hafif şekilde yaralandığı olayın ardından kayıplara karışan zanlı Raşit Genç, olaydan 26 gün sonra İstanbul'da yakalandı. Zanlının, kokoreç yemek için gittiği Kartal'daki bir restoranda, ölen damadın yakınlarının polisle yaptığı işbirliği sonucu yakalandığı öğrenildi. Yakalanma anı ise işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde zanlı Raşit Genç'in restoranda oturduğu görülüyor. Bu sırada polisle işbirliği yapan ölen damadın yakınları, katil zanlısının yemek yediği restorana gelerek yanına oturuyor. Dışarıda önlem alan Cinayet Büro Amirliği ve Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri uygun bir anda içeri girerek zanlıyı gözaltına alıyor. Kelepçelenen zanlı ekip otosuna bindirilerek emniyete götürülüyor. nbsp;

##tgvideo##


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...